مجله خبری روزلاگ: همین چند روز قبل بود که جریان غرب پرست داخل کشور به همراه جریان اپوزیسیون و معاند خارج از کشور، منتظر یک «اتفاق» بودند! یک اتفاق که به قول خودشان تحولی در نمایش های سیاست زده شان ایجاد می کرد. آن اتفاق هم جایزه گرمی بود. بالاخره روز موعود فرا رسید و جایزه گرمی شروین حاجی پور توسط همسر رئیس جمهور آمریکا(!) داده شد. اما هنوز لبخند روی لب دشمنان ایران ننشسته بود که شروین حاجی پور با موضعی درست و وطن پرستانه، این لبخند را روی لب ضد انقلاب، جریان معاند و غرب پرستان داخلی خشکاند! شروین حاجی پور نوشت کاش به جای همسر رئیس جمهور آمریکا، یک هنرمند این جایزه را به من می داد! با ما همراه باشید:
نکته مهم: شروین حاجی پور جایزه معروف گرمی را نبرده است و در اینجا یک مغالطه کلامی توسط رسانههای داخلی و خارجی صورت گرفته است! خبرگزاری فارس در این رابطه با عنوان «غرب چگونه از داخل جوانان ایرانی یارگیری میکند؟/ چرا به شروین جایزه “گرمی” ندادند» به این موضوع پرداخته و مستندات و تصاویر سایت جشنواره آورده است. (گزارش فارس را اینجا ببینید)
آبی که شروین روی آتش خشم ضد انقلاب ریخت!/ واکنش شروین به اهدای جایزه توسط همسر رئیس جمهور آمریکا
شروین که با درخشش در برنامه عصر جدید رسانه ملی توانست برای خود شهرتی بهم بزند، به فاصله کوتاهی به خاطر ترانه «برای» با مضمون و شعر (و شعار) زن زندگی آزادی جایزه گرمی را به دست آورد. شروین ابتدا اینگونه به بردن این جایزه واکنش نشان داد:
شروین حاجیپور، به عنوان برنده جایزه «بهترین ترانه برای تغییر اجتماعی» در مراسم جایزه گرمی سال ۲۰۲۳، اعلام شد. وی در توئیتی نسبت به این جایزه واکنش نشان داد.
به نوشته ایرنا، وی در توییتی نوشت: من و همه مردم ایران از این جایزه خوشحالیم. اما باید بگویم، بخش زیادی از زندگی و شادمانی مردم ایران و منطقه توسط دولتی از بین رفته که همسر رئیس جمهور آن کشور این جایزه را به من اهدا کرده است.
در ادامه این مطلب آمده است: کاش این جایزه توسط یک شخصیت هنری به این اثر هنری اهدا میشد. کشور عزیزم را با تمام زیباییهایش دوست دارم و اینجا خواهم ماند.
واکنش شروین به اعطای جایزه گرمی توسط همسر بایدن رئیس جمهور آمریکا، موجی از حیرت را در بین جریان معاند و ضد انقلاب به راه انداخت و حتی موجب توهین و هتاکی نسبت به وی شد. البته گروهی نیز بر طبق همان سبک و سیاق معروف، اینطور واکنش نشان دادند که: کار خودشونه!
روشن بود که اعطای یک جایزه هنری، آنهم توسط همسر رئیس جمهور کشوری که انواع و اقسام تحریم ها را به مردم ایران تحمیل کرده است، به بهانه جایزه «بهترین ترانه برای تغییر اجتماعی» بحث برانگیز می شود! تا جایی که حتی خود «شروین» هم نتوانست ساکت بماند!
تغییر؟ به کدام سمت و سو؟ بانی و حامی تغییر کیست؟ آمریکایی که داروی بیماران پروانه ای و سرطانی را تحریم می کند؟ آمریکایی که انواع و اقسام تحریم ها را به مردم همان «اجتماع» تحمیل کرده است؟ آنهم از سوی همسر رئیس جمهوری که در کشورهای زیادی «منفور» است؟
آمریکا حالا دیگر نه تنها در ایران، که در افغانستان و عراق و یمن و سوریه و بخش قابل توجهی از ترکیه و کشورهای آمریکای جنوبی چون ونزوئلا هم منفور است! اگر تا دیروز کشورهای آزاده ای چون ایران و لبنان در برابر زیاده خواهی آمریکا ایستادگی می کردند، امروز این موج (آمریکا ستیزی) بسیار گسترده تر شده است! امروز مردم همان اجتماعی که به خاطرش جایزه دادند، از آمریکا متنفرند! نمونه اش همین شروین که نتوانست ساکت بماند و بالاخره در حد چند کلمه هم شده واکنش نشان داد!
فیلم: ترانه مجال در پاسخ به ترانه شروین/ زن زندگی آگاهی در پاسخ به زن زندگی آزادی
در ایام فتنه مهسا امینی که با دروغ های عجیب امجد امینی، پدر مهسا آغاز شد و چند ماه کشور را درگیر التهاب کرد و دشمنان را به طمع انداخت و بالاتر و تأسف آورتر از همه، جان چند نفر از جوانان و مدافعان عزیز امنیت را گرفت، ترانه شروین منتشر شد. ترانه ای با عنوان «برای» و با محتوای زن زندگی آزادی و… در همان ایام، خواننده متعهد کشورمان، مجتبی الله وردی آهنگ دیگری در پاسخ به شروین منتشر کرد.
ترانه به عشق از مجتبی الله وردی در پاسخ به ترانه برای شروین حاجی پور خوانده شد. مجتبی الله وردی خواننده جوانی است که رپر اسلامی و رپر انقلابی معروف شده است. او اولین آهنگ خود را در سال ۱۳۸۹ با نام «اومدم» منتشر کرده بود. در ادامه می توانید ترانه «به عشق…» مجال (مجتبی الله وردی) را ببینید و بشنوید:
ترانه به عشق از مجتبی الله وردی (زن زندگی آگاهی)
تحلیل فارس از جایزه گرمی شروین و حواشی آن/ شروین حاجیپور «بُرد»؛ جایزه را یا آبرو را؟
شروین حاجیپور که در ایران است به خوبی حقیقت برایش آشکار است. او راهی جز این ندارد که چنین القا کند: «من» و «مردم» برنده شدیم. اما حقیقت خیلی فراتر از هوچیگریها و سروصداهای رسانهای است.
به نوشته فارس، دوشنبه ۱۷ بهمنماه خبر برنده شدن آهنگ «برای…» از شروین حاجیپور که در جهت حمایت از آشوبهای ۱۴۰۱ خوانده بود در فستیوال موسیقی «گِرَمی» در فضای مجازی فارسیزبان بازتاب گستردهای پیدا کرد و خواننده اثر با انتشار تصویری از خود جمله «ما بُردیم» را ضمیمه کرد تا چنین القا کند که جامعه جهانی گوشش خریدارِ «برای توی کوچه رقصیدن» و «بوسیدن» است و اکنون برنده شدن این اثر پیروزیِ بزرگی برای کسانی است که بلوایِ اخیر را انقلاب ملی میدانستند و آهنگِ او را به عنوان اثرِ جنبش خود دائماً تکرار میکردند.
از استیج «عصر جدید» تا دریافت جایزه از دست یانکیها
«جیل بایدن»، همسر «جو بایدن» رئیس جمهور آمریکا، در مراسم جایزه گرمی اسم شروین حاجیپور را خواند و او را به عنوان یکی از ۸۲ برنده جوایز درجه ۲ این فستیوال معرفی کرد. شروین برنده بخش «آهنگ تغییرات اجتماعی» شد؛ عنوانی که دقیقاً پس از بلوای اخیر کشور که نتیجه آن ریخته شدن خونِ بسیاری از هموطنانمان بود به بخشهای جایزه این فستیوال هنری اضافه شد. خوانندهای که به مدد استیج «عصر جدید» یک شبه به شهرت رسید و شناخته شدنش به واسطه برنامه صداوسیمای همین کشور است با بازتاب انگارههای واقعیتزدا شده، از رقص توی کوچه و بوسه علنی و سگگردانی خواند تا به عنوان یک آهنگ اعتراضی در سطح اجتماع شناخته شود! جا دارد یادی از سخن جورج اورول کنیم که در مقاله «چرا مینویسم» نوشت: این عقیده که هنر باید از سیاست برکنار بماند، خودش یک گرایش سیاسی است.
صحنهای که به خوبی روشن شده است
فارغ از محتوای شعر و اینکه چه آمال و آروزیی را دارد فریاد میزند، اتفاقات اطرافش و واکنش خواننده آن از اهمیت بیشتری برخوردار است. خوانندهای که شعار «انسانیت» را بیتالغزل فعالیتهای خود کرده بود و غصهاش از حال دانشآموزان در مدرسه تا کودکان افغانی ادامه داشت، امروز از دست جیل بایدن، زن اول آمریکا جایزه گرمی را دریافت میکند. حالا صحنه از قبل بسیار روشنتر شده است و به پایان شعارهای زیبا و فریبنده رسیدهایم.
پیروزی؛ البته با طعمِ تلخ تحریم
او از «زن اول» کشوری جایزه دریافت کرد که در یک دهه گذشته سنگینترین و بیرحمانهترین تحریمهای سیاسی، اقتصادی، اجتماعی و حتی فرهنگی را بر مردم کشورش اِعمال کرده است. او از «زن اول» کشوری جایزه دریافت کرد که به شکل گستاخانه، فرمانده نظامی کشورش را در خاک ثالثی شبانه و سنگدلانه به شهادت رسانده و داغی فراموش نشدنی را بر جانِ مردم ایران حک کرده است. شروین جایزهای را که نشانه «بُرد» میداند از دست زن اول کشوری دریافت کرده است که حتی نسبت به بیمارانِ موسوم به «پروانهای» هم رحم نداشته و داروهای این بیماری صعبالعلاج را هم تحریم کرده است! برنده شدن شروین حاجیپور، با حمایت از کشوری است که سالیان سال، خونخواری چون صدامحسین را حمایت کرد تا چون کفتاری درّنده به جانِ مردم بیگناه کشورش ـ ایران ـ بیفتد و جانِ بیش از ۳۰۰ هزار شهید را بگیرد.
کودکان افغانی، سوری، ویتنامی و…
دلسوزِ کودکان افغانستانی یادش رفته بود، شوهر آن خانم و رؤسایجمهور پیشین آمریکا از سال ۲۰۰۱ تا الآن جانِ قریب به ۵۰ هزار غیرنظامی افغانی را گرفتهاند؟ کودکان عراقی، سوری، ویتامی، ترکیهای و لیبیایی را چهطور، آن زمان که مثلاً بُهتزده از انتخابش بود، یادِ این کودکان افتاد؟ عجیب است که انسان، دلسوزِ درختان خیابان ولیعصر تهران باشد، اما متوجه آلودگیهای زیستمحیطی که دوستان و هممسلکان همین خانم اول آمریکا در ژاپن و ویتام به بار آوردند، نباشد. فاجعهای که منجر شده بود تا سالیان سال تعدادزیادی از کودکان تازه متولد شده ناقصالخلقة به دنیا بیایند.
برنده را جای دیگر باید جُست
او که در ایران است به خوبی حقیقت میدانی برایش آشکار است، اما باید جور دیگر انتخاب و وانمود کند. او راهی جز این ندارد که چنین القا کند: «من» و «مردم» برنده شدیم و این هنر است که بر سیاست غلبه کرد و جامعه جهانی اکنون صدای ما را میشنود، اما حقیقت خیلی فراتر از هوچیگریها و سروصداهای رسانهای است. برنده آن مردمی بودند که در برهه پرالتهابِ این بلوا، بزرگترین تجمع ضداستعماری در ۱۳ آبان را رقم زدند و به آن کشور، رئیسجمهور و زنی که اکنون شروین خوشحال و مست از دریافت جایزه از دست آنان است یک «نه» بزرگ گفتند. برنده روحالله عجمیان بود که در شرایط سختِ اقتصادی و معیشتی زندگی کرد و بزرگ شد، اما عزت این کشور و استقلالش را فدای رقصیدنها و بوسیدنهای سراسر پوچِ عصر مدرن نکرد. برنده آن مردمی بودند که برخلاف دلواپسان صوریِ کشور و مردم که سطح دغدغهمندیشان همچون خواننده «برای…» از حدِ رسانه تجاور نمیکند، در تشییع گسترده پیکر شهدا که همین چند وقت قبل صورت گرفت بار دیگر با روحِ ملی و دینی خود تجدید بیعت کردند. شروین بُرد، اما چه چیزی را؟ جایزه یا آبرو؟
آهنگ علی زکریایی در جواب ترانه شروین حاجی پور
یکی دیگر از ترانه هایی که در پاسخ به ترانه شروین حاجی پور مورد توجه قرار گرفت و پربازدید شد، ترانه ای بود که علی زکریایی آنرا خوانده است. در ادامه می توانید ترانه علی زکریایی در پاسخ به ترانه شروین را ببینید و بشنوید:
تلاش و تمرکز دشمن برای جذب کودکان، نوجوانان و جوانان
واقعیت این است که با شروع جنگ ترکیبی، دشمنان این مرز و بوم، تمرکز خود را بر قشر جوان کشور گذاشته اند و همه تلاش خود را برای جذب کودکان، نوجوانان و جوانان به کار بسته اند. طبعا ابزار دشمن هم در این جنگ «رسانه» است. ابزاری که می تواند به مانند تیغ دو لبه عمل کند؛ هم مفید باشد و هم مضر. اما وقتی به خیانت های دولت تدبیر و امید در سالهای شیوع کرونا و ولنگاری فضای مجازی در این دولت بیاندیشیم، می توان تصور کرد که همه این موارد مانند تکه های پازل کنار هم چیده شده بود تا فتنه بزرگی شکل گیرد. فتنه ای که البته به خواست خدا بهم ریخت و برنامه های دشمن، زودتر از موعد و از روی ناچار اجرایی شد. در این جنگ دشمنان ایران و اسلام همه «توان» و همه «اعتبار» خود را روی کار آوردند. تا جایی که حتی روزنامه معروف نیویورک تایمز که رسانه ای معتبر محسوب می شد هم اعترابش را روی خط آورد و خبر وخامت حال رهبر انقلاب را به عنوان پله اول فتنه کار کرد.
پس از آن بود که با مرگ تأسف آور خانم مهسا امینی و دروغ پردازی های متعدد پدرش، امجد امینی در گفتگو با رسانه های معاند از جمله ایران اینترنشنال، فتنه وارد فاز اجرایی و میدانی شد. بحمدالله نظام مقدس جمهوری اسلامی که متکی به ایمان میلیون ها ایرانی است، از این فتنه هم سربلند بیرون آمد! و بالاتر از آن، دامن نظام اسلامی از عناصر آلوده پاک شد و شناسایی افرادی که در حوزه های مختلف، اعم از سیاست، فرهنگ، ورزش، هنر و… دل در گرو دشمن دارند، بسیار آسان شد! چراکه این جماعت به تصور اینکه کار نظام تمام است، هویت واقعی خود را افشا کردند. این اتفاق یکی از برکات کوچک فتنه مهسا بود. چراکه اگر نظام میلیاردها تومان هزینه می کرد هم نمی توانست پرده نفاق از چهره این افراد کنار بزند؛ اما تصور پایان کار حکومت باعث شد خود این افراد از یکدیگر برای افشای ماهیت خود سبقت بگیرند!
اما دانیال معمار فعال رسانه ای طی توئیتی در واکنش به نقشه دشمنان نوشت: دهه هشتادی ها که قرار بود انقلاب کنند رفتند اعتکاف!
جمع بندی ماجرای جایزه گرمی شروین!
سال ۱۴۰۱ رو به پایان است. فتنه مهسا امینی هم در تاریخ این کشور ورق خورد و باز هم نقشه دشمنان ایران اسلامی با شکست مواجه شد… انقلاب مردم ایران ۴۵ ساله شد. حالا دیگر بهتر از قبل می توان «وطن دوست» و «وطن فروش» را شناخت. حالا دیگر سیاستمدار «غرب پرست» و «غربزده» نمی تواند خود را در پشت نقاب نفاق پنهان کند. حالا دیگر کار برای مردم و حکومت مردمی آسان است… و همه اینها از برکات فتنه ۱۴۰۱ است.
جایزه گرمی شروین حاجی پور هم اگرچه ماجراهای فراوانی در پس پرده داشت، اما واکنش به موقع و وطن پرستانه «شروین» تیری شد بر قلب بدخواهان ایران عزیز. شروین که خبر بردن جایزه گرمی را از زبان همسر بایدن رئیس جمهور آمریکا می شنید؛ نتوانست تاب بیاورد و لب به «اعتراض» گشود و نوشت: کاش این جایزه را یک چهره هنری می داد! شروین نوشت: «باید بگویم، بخش زیادی از زندگی و شادمانی مردم ایران و منطقه توسط دولتی از بین رفته که همسر رئیس جمهور آن کشور این جایزه را به من اهدا کرده است. کاش این جایزه توسط یک شخصیت هنری به این اثر هنری اهدا میشد. کشور عزیزم را با تمام زیباییهایش دوست دارم و اینجا خواهم ماند!» و با این نوشته اش، لبخند را بر لب دشمنان ایران و اسلام خشکاند! حالا جریان اپوزیسیون و شخص همسر بایدن باید به این فکر کنند که جایزه را به کسی دادند که دولت آمریکا را باعث عذاب مردم ایران و منطقه می داند!
گردآوری و تنظیم: روزلاگ
منبع: مجله خبری روزلاگ (roozlog.com)
استفاده از مطالب مجله خبری روزلاگ با ذکر منبع (www.roozlog.com) بلامانع است.